Nieuwe Vosvijvers 69, 3920 Lommel  |   info@rashondenkennelelmo.be   |     Volg ons op Facebook  |  Enkel op afspraak!

Puppynieuws

Inschrijfformulier Jaarlijkse Elmo- hondenwandeling + BBQ

Rashondenkennel Elmo 23 april 2018

Wanneer: zondag 5 mei vanaf 14 uur

Waar: zaal Den Horst, Gelderhorsten Lommel

Voor de BBQ voorzien we 3 stukken vlees per persoon. Brood en salades zijn inbegrepen.

Prijs BBQ bedraagt €15 en start om 17 uur.

Voor de kids voorzien we een springkasteel, zodat deze zich ook naar hartelust kunnen uitleven.

 

Inschrijvingen BBQ zijn afgelopen.

Eventueel kan je rechtstreeks contact opnemen met Ellen: 0479 27 80 84 voor een last-minute aanmelding.

Wanneer u enkel komt wandelen, mag u ter plekke inschrijven. De wandeling is gratis.

 

Derde Hondenwandeling

Rashondenkennel Elmo 23 april 2018

rashondenkennelelmo-wandeling3

Lommel - Vorige week zaterdag organiseerde Hondenkennel Elmo voor de derde keer haar jaarlijkse hondenwandeling. Daarbij nemen alle hondjes die gefokt worden bij het hondenkennel deel aan een leuke wandeltocht. Ook nu was het een leuk weerzien van een familie Shiba Inu's en Engelse Cocker Spaniëls.

Doorheen de bossen en de heide van Kattenbos wandelde vorige week zaterdag een lange stoet Engelse Cockers en Shiba Inu's. Het is een jaarlijkse traditie geworden dat de hondjes die gefokt worden bij Hondenkennel Elmo elkaar weerzien tijdens een leuke wandeltocht. Bij aankomst werd er nog wat nagenoten en bijgebabbeld bij een stukje taart en een lekker tasje koffie. Naast mooie kwispelende krulstaartjes en golvende flapoortjes, waren er ook vaak blinkende tandjes te zien. De Shiba Inu staat nogal bekend om zijn eigenzinnig, dominante en verdedigende houding.

Na een tocht van bijna zeven kilometer genoten de baasjes van een broodje smos en stukje taart. Voor de hondjes was er een hondenbuffet. De opvallendste bezoeker dit jaar was opnieuw Basset Hound Slisse, die met zijn negen jaar de enige en de oudste van zijn ras was. De oudste Engelse Cocker was de 10-jarige Mambo uit Diest. Shiba Inu zusjes Tara en Donna trotseerden een autorit van maar liefst drie uur om vanuit Alkmaar als oudste in hun soort aanwezig te zijn op de reünie in Lommel.

De andere gasten zijn natuurlijk niet minder belangrijk. De fokster van Elmo is erg trots om jaarlijks zoveel van haar puppies terug te zien. Velen keerden voor een tweede en zelfs een derde keer terug naar hun roots. Het Elmo-team gaat met een goed gevoel op naar de volgende editie en bedankt alle aanwezigen.

 

Bedankt_inschrijving

Super User 28 april 2015

Bedankt voor uw inschrijving voor de hondenwandeling op 5 mei.
We hebben u reeds een bevestiging gestuurd per mail met alle details.
Let wel, deze kan in uw spambox beland zijn.

Met vriendelijke groeten,

Ellen Moors

Tweede Hondenwandeling

Rashondenkennel Elmo 23 april 2018

rashondenkennelelmo-wandeling2

Lommel - Shiba Inu- en Engelse Cocker Spaniëleigenaars stroomden toe vanuit verschillende hoeken van Nederland en vanuit bijna elke Belgische provincie naar het Noorden van Belgisch Limburg om broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van hun Elmo-hond terug te zien. Honden en baasjes waren talrijk aanwezig en genoten van het weerzien van de hondenfamilies. Alle 62 honden en hun 113 baasjes genoten van een stralende familie-wandeling van 6 km doorheen de prachtige bossen van Kattenbos.

Vorig jaar hield Hondenkennel Elmo haar eerste hondenwandeling voor alle eigenaars van een Elmo-hondje. Dit werd enorm geapprecieerd door de baasjes. Ook dit jaar stroomden Shiba Inu- en Engelse Cocker Spaniëleigenaars toe vanuit verschillende hoeken van Nederland en vanuit bijna elke Belgische provincie naar het Noorden van Belgisch Limburg om broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van hun Elmo-hond terug te zien. Afgelopen zaterdag 30 juli genoten talrijke honden en baasjes van het weerzien van hun hondenfamilies. Alle 62 honden en hun 113 baasjes namen deel aan een stralende familie-wandeling doorheen de prachtige bossen van Kattenbos. Familie Hansen uit Volendam, deed er maar liefst 2,5 uur over om tot op de familiereünie van hun Shiba te geraken. Zij maakten er dan maar een weekendje Eindhoven van om niet de volledige 180 km terug huiswaarts te keren in 1 enkele dag. De opmerkelijkste deelnemer was de 8-jarige Basset Hound Slisse. Hij was de enige van zijn ras, omdat Elmo sinds 2009 enkel nog Shiba Inu en Engelse Cockers kweekt. Hij zal een vaste jaarlijkse wandelaar blijven zolang zijn lichaam het toelaat.Zowel de organisatoren als de deelnemers kijken al uit naar een derde editie in 2017!

 

Eerste Hondenwandeling

Rashondenkennel Elmo 29 april 2015

rashondenkennelelmo-wandeling

Lommel - Afgelopen zaterdag 18 april vond de eerste ELMO-hondenwandeling plaats in Kerkhoven (Lommel).

Shiba Inu- en Engelse Cocker Spaniëleigenaars stroomden toe vanuit verschillende hoeken van Nederland en vanuit bijna elke Belgische provincie naar het Noorden van Belgisch Limburg om broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van hun hond terug te zien. De Beagles en Basset Hounds waren in mindere mate vertegenwoordigd, maar werden daarom niet minder enthousiast verwelkomd.

Honden en baasjes waren talrijk aanwezig en genoten van het weerzien van de hondenfamilies. Alle 47 honden en hun baasjes genoten van een stralende familie-wandeling van 6 km doorheen de prachtige bossen van Kattenbos. Door de vele positieve reacties besloot de fokker hier een jaarlijkse reünie van te maken.

Contacteer ons

  • Adres : Nieuwe Vosvijvers 69, 3920 Lommel
  • Email : info@rashondenkennelelmo.be
  • Tel. nr. : +32(0)479 27 80 84
  • Wij werken enkel op afspraak!

Volg ons